interieuradvies
Interieuradvies-online.nl

MEER interieur

 
Gratis keukenboek
Verkoopstyling
3D interieur ontwerpen
interieuradvies

MEER Interieur

3262 PD Oud Beijerland
Telefoon: 0651107400
miriam@meerlanfermeijer.nl
meerinterieur.nl

 

Ik ben MEER,

Met mijn liefde voor interieurs adviseer ik mijn opdrachtgevers bij het realiseren van hun woonwensen. Door te inspireren met nieuwe ideeën en inzichten komen we samen altijd tot een prachtig resultaat. Verschillende stijlen kunnen makkelijk met eenvoudige en slimme aanpassingen gecombineerd worden tot één eigentijds interieur.

In mijn interieuradviezen werk ik graag met originele en natuurlijke materialen. Overal en altijd zoek ik originele producten om interieurs te kunnen creëren die het verschil maken.Daarnaast laat ik graag zien hoe makkelijk planten en bloemen een interieur compleet maken. Ook voor mensen zonder groene vingers. Kleur gebruik ik het liefst van Farrow and Ball en Little Green. Voor elke ruimte kiezen we weloverwogen een kleurcombinatie die rust en evenwicht brengt. Een goede kleur maakt al de helft van je interieur!

MEER interieur ontwerpt interieurs voor woningen en bedrijven in binnen- en buitenland. Al veel bewoners hebben met MEER interieur in hun huis een thuis gevonden.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Eigenlijk is alles mogelijk.
Wat wil je nog meer?

gratis woonbrochuresgratis roomplanner


Gratis woonbrochures