interieuradvies
Interieuradvies-online.nl

Boost Restyling

 
Gratis keukenboek
3D interieur ontwerpen
Interieurstylisten
interieuradvies

BOOST-Restyling

Eendrachtlaan 57
3621 DE Breukelen
Telefoon: 06-24410955
info@boost-restyling.nl
www.boost-restyling.nl

Ben je op zoek naar inspiratie voor in je interieur? Twijfel je over de indeling, de kleur of de sfeer? Heb je begeleiding nodig bij de realisatie van je verbouwing of inrichting? BOOST-Restyling biedt verschillende interieuradviezen om de juiste keuzes te maken voor indeling, kleur, verlichting en meubels.

Het gezicht achter BOOST-Restyling is Irma Meulman, ik ben gevestigd in Breukelen, Gemeente Stichtse Vecht. Mijn manier van werken is: kostenbewust, persoonlijk en no-nonsense.

Sommige mensen komen omdat ze hulp nodig hebben bij bijvoorbeeld de keuze van de kleur op de muren, of omdat ze vragen hebben over de indeling van de woning. Anderen willen echt een compleet interieuradvies met alles erop en eraan. In het laatste geval word ik meestal ingeschakeld bij verbouwingen of wanneer mensen net een nieuw huis hebben gekocht.”

Ik luister goed naar de wensen van de klant. Aangevuld met mijn eigen ideeën vertaal ik deze in een mooi, creatief ontwerp dat perfect aansluit bij jouw woonstijl en smaak. In dit plan is o.a. aandacht voor kleuren, materialen, indeling en meubels. Samenwerking is hierbij de sleutel van het succes, uiteindelijk moet jij als klant blij worden van het eindresultaat.

Als je wilt, ga ik ook samen met je shoppen en regel ik tevens de praktische uitvoering van het plan. Ik beschik over een groot netwerk van schilders, stukadoors en interieurbouwers dat we in kunnen schakelen om je droomhuis daadwerkelijk te realiseren.

Om de drempel voor mensen wat te verlagen, bied ik sinds kort een interieuradvies aan van 3 uur. Op basis van de persoonlijke wensen en de woonsituatie stel ik een kleur- en interieurplan op waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt. Met een prijskaartje van 255 euro is dat betaalbaar.”

Ook help ik mensen die hun huis willen verkopen met het verkoopklaar maken van hun woning. Ik ben vooral gericht op de verkoop van een huis. Mijn adviezen zorgen ervoor dat een huis een bepaalde rust,sfeer en harmonie uitstraalt. Hierdoor wordt een huis voor een breder publiek aantrekkelijker! Een neutraal, mooi ingericht huis verkoopt namelijk veel gemakkelijker!

BOOST-Restyling is lid van BNS CRISP, de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed.

Nieuwsgierig geworden, kijk dan op mijn website: www.boost-restyling.nl

Ik kom graag bij je langs!

gratis woonbrochuresgratis roomplanner


Gratis woonbrochures