interieuradvies
Interieuradvies-online.nl

Boost Restyling

 
Gratis keukenboek
3D interieur ontwerpen
Interieurstylisten
interieuradvies

BOOST-Restyling

Eendrachtlaan 57
3621 DE Breukelen
Telefoon: 06-24410955
info@boost-restyling.nl
www.boost-restyling.nl

Ben je op zoek naar inspiratie voor in je interieur? Twijfel je over de indeling, de kleur of de sfeer? Heb je begeleiding nodig bij de realisatie van je verbouwing of inrichting? BOOST-Restyling biedt verschillende interieuradviezen om de juiste keuzes te maken voor indeling, kleur, verlichting en meubels.

Het gezicht achter BOOST-Restyling is Irma Meulman, ik ben gevestigd in Breukelen, Gemeente Stichtse Vecht. In 2010 ben ik gestart met mijn bedrijf. Het werd tijd mijn hart te volgen en iets te gaan doen met mijn passie voor wonen!

Het allerbelangrijkste in mijn vak vind ik om een inrichting neer te zetten die de persoonlijkheid van de klant laat zien. Ik help mijn klanten waar ze zelf vastlopen en draag creatieve ideeën aan waar ze zelf niet aan hebben gedacht.

Mijn interieurprojecten kenmerken zich door een rustige sfeer, een mooi kleurenpalet voor wanden en meubels, een paar eyecatchers en het gebruik van natuurlijke, stoere en mooie materialen! De finishing touch is uiteraard de styling waar ik mijn klanten dan ook graag bij help!

Om de drempel voor mensen wat te verlagen, bied ik sinds kort een flitsadvies aan. Dit is een mondeling advies waarin ik je tips en ideeën geef voor je interieur. Je kunt met dit advies meteen zelf aan de slag.

Een compleet interieuradvies bestaat uit een ontwerpplan met plattegrondtekening, moodboad, kleur-materiaalplan voor de wanden, meubels, vloer en raamdecoratie, een shoppinglist en een verlichtingsvoorstel. Een interieuradvies kan uitgebreid worden met een 3d visualisatie en personal shopping.

BOOST-Restyling is lid van BNS CRISP, de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten, interieur en vastgoed en LVN gecertificeerd Verkoopstyliste.

Nieuwsgierig geworden, kijk dan op mijn website: www.boost-restyling.nl

Ik kom graag bij je langs!

 

gratis woonbrochuresgratis roomplanner


Gratis woonbrochures