interieuradvies
Interieuradvies-online.nl

Styling ID

 
3D interieur ontwerpen
Interieurstylisten
Gratis keukenboek
interieuradvies

Styling ID

Westerschelde 1
2134 VX Hoofddorp
Telefoon: 0622124115
info@styling-id.nl
www.styling-id.nl

Ik ben Nancy van der Drift, het gezicht achter Styling ID!

Van jongs af aan was ik in de meubelstoffeerderij en woninginrichting van mijn vader te vinden. Iedere vrijdag ging ik trouw de showroom schoonmaken. Mijn eerste “echte” klus was knopen draaien, voor de nieuwe kussens. Dat vond ik fantastisch om te doen. Later mocht ik ook mee naar de klant. Op project tapijt leggen of linoleum. Mijn taak was dan om de messen scherp te houden en alle gereedschap aan te reiken. En als de klus geklaard was mocht ik het nieuwe tapijt stofzuigen.

Na een lange omweg van diverse banen en moederschap, begon de interieurwereld toch weer aan me te trekken. Daarom ben ik een opleiding tot interieurstylist gaan volgen en ben ik Styling ID gestart.

Naast het interieurstylen heb ik het schrijven ontdekt! Als freelance schrijver bij uitgeverij Bouwmedia werk ik als online redacteur op de redactie van verschillende websites: UW-woonmagazine, UW-keuken, UW-vloer, UW-badkamer en UW-haard. Dit is niet alleen leuk, maar ook enorm goed voor mijn productkennis als interieurstylist.

Naast het bloggen op Styling ID, schrijf ik maandelijks een Blog voor de website van UW-woonmagazine.nl, die gepubliceerd wordt in de rubriek: Nancy’s WOONBLOG. Hierin deel ik mijn ervaring en kennis op het gebied van interieur.

Als Interieur stylist wil ik persoonlijk betrokken zijn bij jouw project. Ik vind het bijzonder dat ik jou met mijn ideeën en vakkennis, mag begeleiden en adviseren. Daarbij richt ik me op jouw identiteit en wensen, met als doel van het huis een thuis te creëren.

Wil je dat Styling ID ook jouw project aanpakt?

gratis woonbrochuresgratis roomplanner


Gratis woonbrochures