interieuradvies
Interieuradvies-online.nl

Tudorstyle interieuradvies

 
Interieurstylisten
3D interieur ontwerpen
verkoopstying

Tudorstyle

Vliegtuiglaan 31
3769 JM Soesterberg
Telefoon: 0619454276

www.tudorstyle.nl/

TudorStyle is een onafhankelijke onderneming voor particulier en bedrijf. Je kunt bij mij terecht voor Verkoopstyling, interieuradvies en interieurfotografie

 

Verkoopstyling: Ben jij van plan binnenkort je woning te gaan verkopen? Wil jij eerst informatie over de juiste manier van presenteren? Staat jouw woning al langere tijd te koop en blijven bezichtigingen uit?

Woning te koop? Het lukt maar niet de woning te verkopen. Ik heb een geweldig manier gevonden om jou daarbij te helpen.

Tv programma's: Je geniet van woonprogramma's op tv maar zit niet te wachten op een complete make-over? Niet nodig! Ik werk voornamelijk met het aanwezige meubilair en pas verkoopstyling toe die past bij de woning en de doelgroep. Niet standaard een kussentje en een vaasje, maar sfeer en beleving.

Er zijn diverse mogelijkheden om je te helpen met het optimaal presenteren van jouw woning voor de verkoop. Ook met een beperkt budget!

Interieurstyling: Je ziet zoveel mooie woonspullen maar geen idee of het past in jouw interieur?. Jullie hebben allebei een totaal verschillende smaak? Er zijn diverse mogelijkheden om je te helpen bij het kiezen van de juiste inrichting en kleur.

Fotografie: hebt ervoor gekozen om je woning zelf te gaan verkopen? Geen idee hoe je de presentatie moet aanpakken en de juiste foto's maakt? Ik kom je hier graag bij helpen. Je wilt graag andere foto's van jouw te koop staande woning? Ik help je met de juiste fotostyling.

Alle informatie kun je vinden onder het tabblad diensten. Wil je liever direct informatie, neem dan nu contact met mij op M: 06 1945 42 76 www.tudorstyle.nl TudorStyle is aangesloten bij BNS Crisp, Branchevereniging voor Nederlandse Stylisten.

gratis woonbrochuresgratis roomplanner


Gratis woonbrochures