interieuradvies
Interieuradvies-online.nl

Interieuradvies Interieurtips

 

Woonbeurzen 2018

Als liefhebber van interieur en design kun je je hart ophalen aan de vele woonbeurzen, tuinbeurzen en design events in binnen- en buitenland.

lees meer
Interieurstylist aanmelden

Interieurstylist aanmelden

Bent u interieurstylist en wilt u ook gevonden worden op interieuradvies-online.nl? Op interieuradvies-online.nl nemen dagelijks honderden mensen een kijkje in de keuken van talentvolle stylisten.

lees meer
3D interieur ontwerpen
wonen en interieur

Alles over wonen

Ben jij ook zo gek op alles wat met wonen te maken heeft? Dan is een bezoekje aan Wonenonline.nl beslist de moeite waard! Je vind er de laatste woontrends en heel veel wooninspiratie

lees meer
Woontrends Country Bliss

Woontrend Country Bliss

Maak een lange wandeling door de natuur en je voelt de dagelijkse stress en drukte van je afglijden. De eenvoud en rust van het buitenleven, de geluiden van de natuur en de frisse lucht: daar knap je meteen van op!

lees meer
Woontrends 2013 - Black Out

Woontrend Black Out!

Een interieur in de stijl van woonmodetrend Black Out! is als een vamp: duister maar verleidelijk. De sfeer is mysterieus, met zwart in de basis. Bloedrood, paars en metallics versterken het theatrale geheel.

lees meer
Gratis keukenboek
Interieur workshop

Workshop interieur & styling

De workshops Interieur & Styling en verkoopstyling zijn bedoeld om u op weg te helpen met het inrichten en restylen van uw huis. Na het volgen van deze workshop kunt u zelfstandig iedere ruimte in uw huis opnieuw inrichten met wat u geleerd heeft tijdens deze cursus.

lees meer
Woonbladen met korting

Woonbladen met korting

Op zoek naar snelle en makkelijke ideeën om je huis een persoonlijke touch te geven? Kies dan voor een voordelig abonnement op één van deze inspirerende woonbladen.

lees meer
Cursus interieuradviesbureau

Cursus interieuradviesbureau

Met de uitgebreide cursus Interieuradviesbureau starten leer je niet alleen stap voor stap alles over interieurstijlen en –ontwerpen, ook het starten van een eigen interieuradviesbureau wordt uitvoerig onder de loep genomen. Na deze cursus beschik jij over alle creatieve en theoretische kennis om een interieuradviesbureau te starten dat staat als een huis!
lees meer
3D interieur ontwerpen
Woontrends 2012

Woontrend Love Luxury

Een comfortabel interieur – met een fijne bank, mooie eettafel en goede verlichting – dat willen we toch allemaal? Woonmodetrend Love Luxury! gaat net een stapje verder. Niet alleen comfort maar heuse luxe staat centraal!

lees meer
Klus of verbouwplannen?

Bouw of verbouw plannen?

Heb je te weinig tijd? Last van twee linkerhanden? Of laat je je klus- of verbouwingswerkzaamheden gewoon liever aan een professional over? Voor die ene vakman met gouden handjes hoef je gelukkig niet meer eindeloos te speuren in de Gouden Gids of het telefoonboek.

lees meer
Cursus interieurstyling

Cursus interieurstyling

Ben je geïnteresseerd in interieurs en bruis je van de ideeën? Wil je dat serieus aanpakken en je talenten verder ontwikkelen? Dan leert de cursus Interieurstyling en -tekenen je hoe je jouw ideeën op interieurgebied vorm kunt geven en duidelijk en aantrekkelijk kunt presenteren.

lees meer
Gratis keukenboek
Tuintrends 2013

Tuintrends

De Let me glow garden heeft een rustige, natuurlijke basis en een duidelijke, strakke vormgeving. De gebruikte materialen – basic en naturel – dragen bij aan het rustgevende, vriendelijke karakter van deze tuin, net als het zachte, vriendelijke kleurenpalet. Denk aan wit, donkergrijs, grijsgroen en zachte pasteltinten.

lees meer


gratis roomplanner


Gratis woonbrochures