interieuradvies
Interieuradvies-online.nl

Interieuradvies Woonnieuws

 
Woontrends voorjaar 2016

4 woontrends

Het is lente. Zachte lucht vol vogelgeluiden. Haal de warmte en het stralende licht naar binnen. Met de vier speciaal door Hornbach ontwikkelde woonstijlen is dit een kleine moeite. Want het assortiment is veelzijdig en houdt rekening met iedereen.

lees meer
woontrend: Explore & Discover

Woontrend: Explore & Discover

Reizen, bijzondere verhalen en natuurlijke materialen, dat is waar de Explore & Discover trend om draait. Verzamelde souvenirs van over de hele wereld spelen hierbij een belangrijke rol.

lees meer

Interieurstylisten
Move Your Wall

Move your wall

"Move Your Wall" is optische kunst. Driedimensionale structuren worden optische misleidingen en ontwikkelen zich tot exclusieve illusies

lees meer
Moduleo vloeren

Exotische badkamervloeren

Badkamers anno nu vragen om vloeren die enerzijds praktisch zijn maar ze moeten vooral comfortabel aanvoelen en esthetisch perfect passen bij wastafels, wandbekleding, bad, douche en accessoires.

lees meer
Een tafeltje met zeezicht

Een tafeltje met zeezicht bij IKEA

Je hoeft niet altijd je kostbaarste servies of decoratie te gebruiken voor een geslaagd etentje. Ook een zwierig thema kan indruk maken. Hier was onze inspiratie een dagje aan zee.

lees meer
Gratis keukenboek
HÜPPE “Classy” Classics 2

HÜPPE “Classy” Classics 2

Als u waar voor u geld wilt, duurzaamheid en iets aparts, kijk dan eens op de website van de Duitse douchewandfabrikant HÜPPE. Want HÜPPE biedt u vele unieke series die bovendien in twee designstijlen zijn te leveren.

lees meer
Vispring Britannica

Vispring introduceert Britannica

De Britse luxe beddenfabrikant Vispring introduceert een nieuwe Limited Edition, de Britannica. Dit model is tot eind 2015 exclusief verkrijgbaar bij een selectie Europese retailers

lees meer


gratis roomplanner


Gratis woonbrochures