interieuradvies
Interieuradvies-online.nl

Interieuradvies Woontrends

 
woontrend: Explore & Discover

Woontrend: Explore & Discover

Reizen, bijzondere verhalen en natuurlijke materialen, dat is waar de Explore & Discover trend om draait. Verzamelde souvenirs van over de hele wereld spelen hierbij een belangrijke rol.

lees meer
Woontrend Urban Astronaut

Woontrend Urban astronaut

Urban Astronaut. Spannende toon-op-toon combinaties met grijs houden de aandacht vast! Dit interieur voelt zacht en warm aan door robuuste vormgeving en de toepassing van hout en wol.

lees meer

3D interieur ontwerpen
Woontrends Country Bliss

Woontrend Country Bliss

Maak een lange wandeling door de natuur en je voelt de dagelijkse stress en drukte van je afglijden. De eenvoud en rust van het buitenleven, de geluiden van de natuur en de frisse lucht: daar knap je meteen van op!

lees meer
Woontrends 2013 - Black Out

Woontrend Black Out!

Een interieur in de stijl van woonmodetrend Black Out! is als een vamp: duister maar verleidelijk. De sfeer is mysterieus, met zwart in de basis. Bloedrood, paars en metallics versterken het theatrale geheel.

lees meer
Woontrends 2012

Woontrend Love Luxury

Een comfortabel interieur – met een fijne bank, mooie eettafel en goede verlichting – dat willen we toch allemaal? Woonmodetrend Love Luxury! gaat net een stapje verder. Niet alleen comfort maar heuse luxe staat centraal!

lees meer


gratis roomplanner


Gratis woonbrochures